Välbehövd Lyx

Tommy och jag åkte på en kryssning till Polen. Johanna var hos min mamma. På utresan åt vi en buffé, all inclusive! Mycket god mat och god dryck. Vi tillbringade lite tid i baren innan vi gick till hytten, jag somnade ganska omgående.. det har varit ganska mycket och en ganska hektisk period. Jag hade bokat tid på båtens skönhetssalong, så på lördagmorgon innan frukost så bestämde jag mig för vilka behandlingar jag skulle ha, sedan betalade jag dessa. När det var gjort så gick vi och åt frukostbuffé. Klockan 10.00 tog jag plats inne på skönhetssalongen. Satte mina fötter i fotbad under tiden så fick jag mina ögonfransar och bryn färgade. Sedan var det fötternas tur, så fina fötter som jag har nu, är det mycket länge sedan jag hade. Hoppas jag kan hålla dem så här fina! Man ska ju älska sina fötter har jag för mig att det finns något som heter! Slutligen var det dags för en ansiktsbehandling "so delicat" en behandling för känslig hy. Det hela tog två timmar och ja, jag kan inte annat säga än att jag höll på att somna. Jag kan starkt rekommendera ett besök i salongen om man tar sig en tur med färjan över till Polen.
När vi kom i tillbaka till hamnen på Verkö, var vi 20 minuter försenade, det berodde på dåligt väder sa man, visst blåste det lite. Bengt hämtade oss och körde oss hem. Väl hemma fixade vi till en vitlöksbaguette ett glas vin och en uråldrig scfi. Därefter var jag helt slut, så jag gjorde mig ordning för natten och kröp till kojs.

Vänskapsband!

I onsdags åkte min gode vän hem, efter att ha tillbringat 2½ vecka här. Med tanke på att jag fortfarande går gipsad så måste jag faktiskt säga att det har varit skönt att ha Lasse här. Han har fixat och donat, utan att egentligen vara tvungen till det. Han hjälpte även till vid vår städdag i samfälligheten. Vi fick låna maskiner av en granne som inte kunde vara med och röja. Områdets alla ungar hjälpte till efter bästa förmåga. På kvällen hade vi en gemensam grill, där de som ville kunde delta. Vi hade även en kubbturnering. Det var jättekul, med tanke på att jag fick kasta med min högre hand... och jag är så vänstervriden man bara kan bli! :-)

image2
image3


Jag har även snickrat ihop en hemsida till en linedance klubb som har sitt säte i Stockholm, så fort sidan är upplagd på sin rätta adress så kommer jag att publicera adressen. Både ordförande och kassören i klubben gillade resultatet. De vågar väl inte säga annat! hehe...!  Man frågade mig vad jag skulle ha för jobbet... mitt svar blev bibehållen vänskap, det är det viktigaste för mig! !

RSS 2.0