Tack Gabriella

För att du ställde upp med kort varsel och körde mig till ortopeden så de fick gipsa om min tumme. Tur att du var ledig och kunde hjälpa mig. Jag är jättetacksam! Hoppas att du får en trevlig helg!
Känns lite fånigt att sitta och bara använda en hand när man skriver så här. Men vad gör man, med ena handen i gips så är det inte mycket att välja på.

I eftermiddag kommer Lasse, en mycket gammal vän till mig, vi har känt varandra sedan anno1985, 22 år, det är ganska många år det. Visst har vi haft våra kontroverser, som resulterat i att vi inte haft kontakt med varandra på ganska länge, men samtidigt så hittar vi alltid tillbaka till vänskapen.
Tänk om.. det vore så med alla som man möter i livet...att man alltid hittar tillbaka, kanske inte till samma relation, men till något djupare. Vad många riktigt goda vänner man skulle ha, hmm..after all så kanske det inte är så bra i allafall, eftersom även den tightaste vänskapen behöver vårdas för att överleva. Men visst är vänskapen en märklig relation människor emellan...jag menar, Det tar så lång tid att bygga upp, det handlar ju om tillit och förtroende och alla indvider lägger olika aspekter i detta. Hur skör vänskapen kan vara, som den allra finaste kristall, hitta sprängpunkten på glaset och poff...så exploderar det. Nu är det nog dags att lämna ämnrt vänskp innan hag snurrar in mig totalt.

Solen skiner alltid bakom molnen~Ha en strålande dag.

 

Trädgård

Jag tycker det är ganska skönt att pula lite i trädgården, att se blommor växa, se hur knoppen sväller för att sedan formligen explodera i en underbart vacker blomma. Att dessutom få ta färskpotatis från eget land... så här lagom till midsommar.
image2Det här en multipel blue, en dubbelklematis som är väldigt tålig och blommar tacksamt. Visst är den vacker?

RSS 2.0