Johanna hade sommartjejkalas lördagen 7/6-08

Johanna tjatar om kalas i tid och otid. Hon kommer nog att bli en riktig partypingla när hon växer upp. Hur som helst så resonerar jag att eftersom vi vuxna emellanåt ställer till med kalas/bjudningar/fester  så kan väl även hon få ha sina kalas ibland. Hon hade fått bjuda in 3 av sina dagiskompisar + en flicka som tidigare har gått på samma dagis, men som har börjat på ett annat dagis nu. Kalaset hade hon mellan 13-16 på eftermiddagen. Jag hade fyllt poolen på morgonen så att den skulle hinna bli lite tempererad innan tjejerna kom. Strax före 13 kom första gästen och sedan troppade de andra in en efter en. Snart var tjejligan samlad. Det var kanonväder och det var endast utelek som gällde. Tjejerna gungade, badade och lekte i Johannas tält. Johanna ärvde ett 3 manna tält efter min bror, som hade legat i flera år. Vid 14,30 så fick tjejerna lite mellanmål i form av grillad korv och bröd, lite senare lite saft och bulle och strax innan kalaset var slut så kom den efterlängtade glassen fram.
Det rådde inget tvivel om att tjejerna hade jättekul. Det är så härligt att se dessa små leka så bra. När tjejerna hade åkt hem så fick Johanna ställa sig i en sval dusch och normalt sett så är hon den som duschar varmast i hela familjen. Nu tyckte hon dock att det var jätteskönt att få svalka av sig.
Johanna slocknade framför bolibompa, hon var totalt utslagen. Ett gott tecken på en lyckad dag. Nu ska man förvisso ha i tanken att det hade blivit 2 sena kvällar på raken. Torsdagen somnade hon ju vid 00,30 och på fredagkvällen somnade hon vid 21,30. Säkert spelade även det in också.
Lite bilder från kalaset är väl på sin plats, jag har tillstånd från barnens föräldrar att publicera bilderna.

Johanna fick två presenter av två av sina kompisar. Jättefina tvålar och badbomber.

Johanna fick två presenter av två av sina kompisar, jättefina tvålar och badbomber.



Vattenlek.



Mera vattenlek.



Glass(iga) tjejer

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0